Kreativ

Professionel

freelance

grafiker

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Bag Grafisk Udtryk finder du en kvalitetsbevidst, kreativ grafiker og front-end udvikler

Med mere end 20 års erfaring hjælper jeg dig sikkert igennem de processer der er, hvad enten du mangler tryksager, bil-folie, roll-up, hjemmeside, front-end design af en app, eller bare et sæt friske, og grafisk trænede øjne. Kort sagt er jeg din kvinde indenfor grafisk identitet.

Jeg motiveres af at designe det visuelle design, som matcher din virksomhed, således at den fremstår professionelt og samtidig tager højde for målgruppen.

Gennem god kommunikation, forståelse og godt samarbejde sørger jeg for, at slutproduktet minimum lever op til dine ønsker, men ofte mere.

Tryksager

 

Jeg har ekspertisen indenfor alle former for tryksager. Så uanset hvad dit behov er, får du det rigtige layout hos mig.

Du ved, godt hvad tryksager er, men til ære for Google og andre søgerobotter lister jeg eksempler her:

– Brochurer
– Fagblade
– Hæfter
– Flyers
– Løsblade
– Salgsmapper
– Bøger
– Brevpapir
– Visitkort
– Kuverter
– Plakater
– Invitationer
– Sange
– Rapporter
– Æsker

Hør nærmere ved at ringe til mig på 30 26 68 64 eller send mig en mail på christina@grafisk-udtryk.dk, så finder vi sammen den rette løsning for dig.

 

Logo og visuelt udtryk

Jeg leverer et professionelt logo, der matcher det, dit firma laver og står for. Hos mig får du et logodesign med de rigtige farver og fonte, som er klart til både tryksager, bilreklame og hjemmeside – hver gang.

… du får naturligvis også en færdig beskrivelse over skrifttyper og farvekoder i min leverance. På den måde kan du altid benytte mine kolleger, hvis du ønsker det. Det synes jeg er fair.

Ring til mig på 30 26 68 64 eller send mig en mail på christina@grafisk-udtryk.dk for at høre om dine muligheder.

 

Hjemmeside

Jeg laver din hjemmeside i WordPress med et tema (Divi). Det gør dig uafhængig af mig ved rettelser. Med Divi ser man visuelt, det man laver, imens man gør det, og dermed er det ofte nemmere at justere ens hjemmeside.

Når du bestiller en hjemmeside ved mig, er siden 100% din, når den er færdig. Du kan have den liggende, lige hvor du ønsker, men jeg hjælper naturligvis også med en totalløsning, hvor tilretninger og hosting er med i pakken.

Hør nærmere ved at ringe til mig på 30 26 68 64 eller send mig en mail på christina@grafisk-udtryk.dk, så finder vi sammen den rette løsning for dig.

 

Front-end design

Er du, eller har du samarbejdet med en udvikler, så ved du, at de enten hader arbejdet med eller laver meget firkantede layouts, og hvis du har lavet hjemmesider eller apps sammen med en grafiker, så ved du, at de ofte ikke har forstand på dynamiske visninger eller teknologiske muligheder

Med mig har du begge dele samlet, og jeg er derfor i stand til at lave et grafisk udtryk ( 😉 ), der passer til både fysiske og digitale medier, og udnytter de fordele, der er ved det konkrete medie.

Derfor hvis du bruger mig til at udvikle front-enden udnyttes dine udviklingsressourcer fuldt ud, samtidigt med at I får et design, som der lægges mærke til! 

Det ved jeg, fra samarbejde med udviklingsafdelinger, er et stort plus.

Vil du høre mere så ring til mig på 30 26 68 64 eller send mig en mail på christina@grafisk-udtryk.dk, så finder vi sammen den rette løsning for dig.

Flyers
logodesign
arctic-dream hjemmeside

Nogle af de viste produkter er lavet for Kortermann-IT